• Handgemaakt en duurzaam
  • Zacht voor je huid, beter voor onze planeet.
  • Gratis verzending binnen Nederland voor orders vanaf €45,-

Heb je regelmatig na het douchen het idee dat je huid strak aanvoelt, en snel last van een droge of schilferige huid?  Wat doe je dan?

Zeer waarschijnlijk smeer je er een flinke laag bodylotion op.

Is het probleem dan opgelost?

Ik weet wel zeker van niet....

 

Diezelfde ervaring had ik ook. Ik vond geen enkel betaalbaar product dat deed wat het beloofde. Het strakke gevoel bleef, en de droge huid ook. Sterke reinigers als SLS en SleS zijn hier veelvuldig de oorzaak van.

Áls de bodylotion die je opsmeert al voldoende doet, bedenk je dan eens dat die fles voor 85% uit water bestaat....

En zo blijf je je huid uitdrogen tijdens het wassen, en voornamelijk water erop smeren om te verzorgen.

 

Dat kan anders en ik kan je helpen!

"Doordat de concentratie werkzame stoffen vele malen hoger is, zijn alle producten zuiniger in gebruik"

 

Puur Zeep Natuurlijk is ontstaan om dit probleem voor mijzelf op te lossen. Echte ambachtelijke zeep, gemaakt van mooie oliën en boters, die verzorgen in plaats van uitdrogen. Body butters die gemaakt zijn van pure ongeraffineerde biologische sheaboter, mangoboter, cacaoboter en amandelolie, zonder water of overbodige ingrediënten. Geen parabenen, geen alcohol, geen siliconen, geen hormoon verstorende stoffen en ook geen microplastics.

Doordat de concentratie werkzame stoffen in mijn producten vele malen hoger is, zijn ze zuiniger in gebruik en kan je er langer van genieten.

 

Voor de verpakkingen van mijn producten, zal ik altijd kiezen voor de meest duurzame oplossing, echter in een enkel geval is er, behalve plastic, geen alternatief beschikbaar momenteel. Ik doe mijn uiterste best dit in de toekomst te veranderen.

 

Liefs,

Marieke